Drupal Government Days

 

Op 7, 8 & 9 april in Brussel vinden de Drupal Government Days plaats, een Europese conferentie over het open source cms Drupal voor overheidssites.

De Drupal Gov Days Conference is de eerste in haar soort binnen de Europese Unie. Drupal is een open source CMS dat succesvol ingezet wordt bij grote overheidssites van het Witte Huis, het voorzitterschap van de Europese Unie, het senaat van de staat New York, de Franse regering en Londen. In Nederland en Belgie is het een veel gebruikt cms voor de federale overheid en rijksoverheid.

Ondersteund door de FOD Kanselarij van de Eerste Minister van België, presenteert deze conferentie oplossingen die Drupal aan overheden kan bieden. De conferentie zal ook de perfecte mogelijkheid zijn om informatie uit te wisselen over recente implementaties en best practices op het gebied van de ontwikkeling en beheer van grote overheidssites en -toepassingen. Via deze uitwisseling benadrukt de conferentie het belang van samenwerking tussen beleidsmakers, ambtenaren en de Drupal-gemeenschap om de uitdaging aan te gaan voor overheid 2.0.

Meer informatie op www.drupalgovdays.org

bijdrage Datascape: 

Mede-organisator en coordinator